Belangrijke mededeling inzake Cadeaubonnen

BY IN Bergen Reacties uitgeschakeld voor Belangrijke mededeling inzake Cadeaubonnen

14 mei 2017: belangrijke mededeling inzake Cadeaubonnen

 cadeaubonnen Al enige tijd verkopen wij geen cadeaubonnen meer van de landelijke organisatie, die de Wereldwinkel Cadeaubonnen uitgeeft. Dit heeft te maken met hun liquiditeitsproblemen.

Als gevolg hiervan heeft men ons nu ook laten weten niet meer in staat te zijn de ingewisselde cadeaubonnen aan ons te verzilveren.

Veel van onze collega-Wereldwinkels zijn al geruime tijd gestopt met het accepteren van cadeaubonnen als betaalmiddel. Het bestuur van Wereldwinkel Bergen NH heeft nu ook besloten om met directe ingang de inname van Wereldwinkel Cadeaubonnen te stoppen. Maar wij willen de klanten die nog in het bezit zijn

van een door onze winkel uitgegeven Cadeaubon

niet de dupe laten zijn van de problemen van de landelijke organisatie. Uit coulance en voor eigen rekening hebben wij besloten, dat alleen de door Wereldwinkel Bergen NH uitgegeven Wereldwinkel Cadeaubonnen nog tot en met 30 juni 2017 bij ons ingewisseld kunnen worden bij een aankoop in onze wereldwinkel in Bergen.

Deze bonnen zijn herkenbaar aan ons stempel aan de achterzijde van de bon.

Bonnen, die door een andere wereldwinkel zijn uitgegeven, kunnen wij helaas niet meer accepteren. Wij hopen hiermee voor onze klanten een bevredigende oplossing te hebben gevonden.

Namens het bestuur van Stichting Wereldwinkel Bergen NH,

Bert Toet, penningmeester

Comments are closed.